Cosmetische acupunctuur

(Facial Rejuvenation Acupuncture)

Al 2500 jaar geleden in het oude China zocht men naar middelen om er mooi en stralend uit te zien. De methodes van de cosmetische acupunctuur vonden daar hun oorsprong en worden tegenwoordig opnieuw toegepast.
De behandeling is daarom gericht op deze twee aspecten: de lokale behandeling in het gezicht en de oorzakelijke behandeling vanuit de holistische visie, die zich richt op herstel van de balans in het geheel.
Het is een uitgebreide intensieve behandeling inclusief gezichtsmasker massage met natuurlijke olieen en een guashabehandeling om de bloedsdsomloop extra te stimuleren.
Er worden oor-lichaams en schedelpunten aangeprikt om enerzijds van binnenuit de rimpels te behandelen en om anderzijds cosmetisch te te beïnvloeden. De gebruikte naalden zijn uiterst fijn zodat je ook de gezichtsacupunctuur minimaal gevoelig kan ondergaan.

Al na de eerste behandeling kan er een verbetering zichtbaar zijn. Om een optimaal resultaat te krijgen zijn ongeveer tien behandelingen nodig. De eerste zes behandelingen zijn twee keer per week gedurende de eerste drie weken. Daarna volgen er nog vier behandelingen de opvolgende vier weken.
Het resultaat? Je zult er tien jaar jonger uitzien.

Effecten van cosmetische acupunctuur:
Kleine lijntjes verdwijnen.
Diepere rimpels verzachten.
Toename van de collageenproductie.
Verbetering van de spier en huidconditie.
Stevigere kaaklijn.
Wallen verminderen.
Hangende oogleden worden gelift.
Poriën verkleinen
Effect op onderkin
Huid wordt vochtrijker.
Gezonde huidskleur.

Bekijk hier de tarieven voor een cosmetische acupunctuur behandeling en neem hier contact op voor een afspraak.